Tidligere arrangement

Lotte Konow Lund
Det som blekner i sola
Utstillingsåpning
torsdag, 31. mai

Velkommen til utstillingsåpning av Det som blekner i sola med Lotte Konow Lund. Tone Hansen, direktør Henie Onstad Kunstsenter, vil åpne utstillingen. Kl. 19.00 blir det en kortere samtale mellom Lotte Konow Lund og Helena Holmberg, direktør Kunsthall Trondheim. Velkommen!

Utstillingen vises fra 31. mai – 2. september i hele kunsthallen.

___

Utstillingen Det som blekner i sola presenterer tegninger og skulpturer av kunstneren Lotte Konow Lund. I sine arbeider konfronterer hun oss med historiene til dagens kollektive erfaringer, det vi også kan kalle det politiske, og forbinder disse historiene med understrømmer, fragmenter og detaljer fra hverdagene som former disse erfaringene på det personlige og individuelle nivå. Ved hjelp av et bredt spekter av medier, fra tegning til video-performance, skulptur og tekst, undersøker Lotte Konow Lund spørsmål knyttet til identitet, kjønn, kunstnerens rolle i samfunnet så vel som maktstrukturer.

Med stor takk til KORO – Kunst i Offentlige Rom, Buskerud og Vestfold ungdomssenter, Bredtveit fengsel, Halden fengsel, Henie Onstad Kunstsenter og til de private samlerne som har lånt ut sine verk til utstillingen.