Tidligere arrangement

Familiedag med Aimée Zito Lema og ReMida

lørdag, 22. april

Velkommen til familiedag i forbindelse med Kunsthall Trondheims aktuelle utstillinger: Marjetica Potrč On Coexistence og Aimée Zito Lema A Series of Gestures.

Kom og lag gipsavstøpninger av hverandres kroppsdeler med den nederlandske og argentinske kunstneren Aimée Zito Lema, som er aktuell med utstilling på Kunsthall Trondheim, eller gå i dialog med de store veggmalerier av den slovenske kunstneren Marjetica Potrč, sammen med kunstnerne Pål Bøyesen og Dag Arve Forbergskog fra kultur- og miljøsenteret ReMida.

Kunsthall Trondheim stiller med saft og noe godt, og vi gleder oss til å se dere. Som alltid er det gratis inngang for barn, og alle voksne kommer inn til halv pris i dag. Aktivitetene er åpne for alle – men er spesielt rettet mot barn og voksne, som har lyst til å leke og utforske kunst sammen.

ReMida er en Reggio Emilia inspirert virksomhet, og er finansiert av Trondheim Kommune. De er et lekent kultur- og miljøsenter som vil fremme hvordan barn forholder seg til bilder, og kritisk tenkning og miljøsyn. ReMida arbeider ofte med gjenbruk og prioriterer lek og en upretensiøs tilnærming til det estetiske, framfor produksjon.