Tidligere arrangement

FREEK-I-NATT #7
lørdag, 20. januar

Kunsthall Trondheim og FREEK-I-NATT presenterer i samarbeid FREEK-I-NATT #7!

FREEK-I-NATT er et klubbkonsept som ble til når navnefar Freek, en nederlender i trøndereksil, kunne fortelle et ivrig og lokalt DJ-crew om hvordan klubbing gjøres på «ekt Amsterdam» måten.

På noen få, men smekkfulle kvelder fikk Trondheim føle på magien som oppstår når man fyller et lokale med mye lys, mye folk og de deiligste house- og technotonene. Etter utsolgte kvelder på DIGS, Rockheim og Sukkerhuset gjør vi denne gang Kunsthallen om til klubb. Kom og dans deg svett til de dypeste tonene.

Bak boothen har vi nok engang med oss FREEK-I-NATT residents Olav Wiiburg og Dj Juri Gagarin, som i tillegg får med seg Stian Pedersen og Eirik Skantze.


Stian Pedersen har det siste året levert flere solide spillejobber i det ganske land, med spillejobb på Sommerøya som det store høydepunktet. Med sin forkjærlighet for dyp og deilig elektronika gleder vi oss til å la ham boltre seg på Kunsthallen.

Erik Skantze har gjennom solide utgivelser på Oslo-labelet ‘Full Pupp’ skapt seg et kjent navn som produsent, samtidig som han har et godt rykte for å levere dype og deilige DJ-set. Debut låta Stargaze ble gitt ut på Prins Thomas label ‘Full Pupp’ til stormende jubel. Siden har han laget en mengde remixer for blant annet Atella og Skatebård. Det siste året har han høstet mye ros og skryt for utgivelsen ‘Nakenbad’ via det britiske labelet ‘Paper Recordings’, og på nyåret slipper Skantze EPen Danserytme på det norske klubb labelet Maksimal. Vi gleder oss!


Visuals: Maneten
Sammen med Gaupen kom Maneten i kontakt med sitt indre dyr. Følgelig oppsto DJ/VJ- duoen Gaupe & Manet. Siden denne perlen av et samarbeid startet opp i 2015, har Maneten styrt visuals på hver eneste ”Freek I Natt”, der Maneten stadig kommer inn i flyten av lyd og lys. Jørgen J. Wassvik har bakgrunn som musiker og grafisk designer, og studerer nå både ved Kunstakademiet i Trondheim og Musikkteknologi ved NTNU.

—-
Fra 22:00
20 år +
Billettpris: 120,-