Tidligere arrangement

Søren Bjørn Larsen og Justine Grønbæk Pors

Individet og det offentlige system

lørdag, 19. november

I forbindelse med Trondheim Dokumentarfestival inviterer Kunsthall Trondheim til samtale med psykolog Søren Bjørn Larsen og assisterende professor Justine Grønbæk Pors, om hvordan enkeltpersoner kan bli synlige i det offentlige systemet. Hva skjer med oss som mennesker, når det kun er vår sykdom, lønn og personnummer som blir synlig i det offentlige systemet? Hvordan kan vi dokumentere oss selv på måter som det offentlige kan forstå?

Kvelden starter med en presentasjon av psykolog og kunstner Søren Bjørn Larsen, og Justine Grønbæk Pors, forsker fra Copenhagen Business School. Søren Bjørn Larsen jobber i U-TURN, et behandlingstilbud for unge som har problemer med rusmidler, og arbeidsfellesskapet STUFF, som bruker kunstneriske strategier i sosiale arbeid. Justine Grønbæk Pors er assisterende professor og forsker i offentlig forvaltning, senest med fokus på det spøkelsesaktige i offentlige systemer.

Samtalen vil foregå på engelsk. Arrangementet er gratis når du har betalt inngang til kunsthallen. Besøkende med sesongkort har gratis adgang.