Tidligere arrangement

Konsert
Jenny Hval på Kunsthall Trondheim
lørdag 5. november

Kunsthall Trondheim er stolte av å presentere konsert med Jenny Hval i magisk kontekst, i samarbeid med Safe Booking.

Den norske artisten og forfatteren Jenny Hval har utviklet sitt distinkte, intime lydbilde siden utgivelsen av debutalbumet i 2006. Med sine to siste soloalbum, Innocence is Kinky og Apocalypse, girl, har hun nådd et stort publikum og stor internasjonal anerkjennelse for sin markante stemme og utradisjonelle arrangementer som innlemmer elementer av poesi, prosa, performance og film. The New York Times omtalte hennes verker som «taking a scalpel to the subjects of gender politics and sexuality.”

Nå er Jenny Hval tilbake med nytt album, Blood Bitch.

Om albumet sier hun selv:

 ”Blood Bitch er mitt mest fiktive og personlige album så langt. Det er en undersøkelse av blod. Det reneste og mest kraftfulle, men likevel mest trivielle, og mest skremmende blodet: menstruasjon. Den hvite og røde toalettrullen som binder sammen jomfruer, horer, mødrene, heksene, drømmerne og elskerne. Det er også det første albumet der jeg gjenopptar kontakten med goth- og metalscenen jeg begynte med for mange år siden, ved å benytte de dronete kvalitetene fra norsk Black Metal. Det er et album med vampyrer, månesykluser, klissete refreng, og lukten av varmt løv og vinter.”

Billetter kan kjøpes på kunsthallen fra og med torsdag 20. oktober, og koster 190,-. Billettene er designet av vårt designteam Yokoland, inkluderer en gratis inngang i utstillingen, valgfritt tidspunkt.