Tidligere arrangement

Omvisning:
Lotte Konow Lund – Det som blekner i sola
lørdag, 23. juni, 13.00

Velkommen til omvisning i Lotte Konow Lunds utstilling Det som blekner i sola på Kunsthall Trondheim.

Årets sommerutstilling i Kunsthall Trondheim presenterer tegninger og skulpturer av kunstneren Lotte Konow Lund. I sine arbeider konfronterer hun oss med historiene til dagens kollektive erfaringer, det vi også kan kalle det politiske, og forbinder disse historiene med understrømmer, fragmenter og detaljer fra hverdagene som former disse erfaringene på det personlige og individuelle nivå.

Ikke gå glipp av muligheten til å bli bedre kjent med Lotte Konow Lunds kunstnerskap. Omviser er kunsthallvert og kunstner Amalia Fonfara.

Les mer om utstillingen

Lotte Konow Lund (f. 1967) bor og arbeider i Oslo. Hun er utdannet ved Statens Kunstakademi 1993 – 1997, og hun er i dag Professor ved avdeling Kunst og håndverk ved Kunsthøgskolen i Oslo. Konow Lund grunnla og drev Galleri GI, og har gjennomført flere omfattende kuratorjobber. Hun er også kjent for en serie med Kunstnerportretter i Morgenbladet de siste årene. Ved hjelp av et bredt spekter av medier, fra tegning til video-performance, skulptur og tekst, undersøker hun spørsmål knyttet til identitet, kjønn, kunstnerens rolle i samfunnet så vel som maktstrukturer.