Tidligere arrangement

Ønsker du erfaring med samtidskunst?
Ambassadører søkes
Søknadsfrist 12. november

Kunsthall Trondheim søker ambassadører! Vi ønsker å sette sammen et lite, sammensveiset team med engasjerte studenter som ønsker å få et innblikk i hvordan det er å jobbe med samtidskunst.

Formålet er å skape engasjement. Vi ønsker å åpne opp for tettere samarbeid med byens studenter og bidra til en forståelse for arbeid med samtidskunst blant studenter og unge. Som ambassadør vil du få en verdifull erfaring innenfor kultursektoren – å få oppleve samtidskunsten «backstage».

Fokuset er først og fremst på deltagelse og kunnskapsdeling – hvor vi ønsker å åpne opp virkomheten gjennom forskjellige aktiviteter med ambassadør-gruppen. Det kan f.eks. være treff i uformelle settinger, være med på å gå plakatrunder, være ekstra hender under utstillingsåpninger eller arrangementer, spre ordet om hva som skjer her på huset eller å knipse noen bilder for Instagram.

Vi ønsker at det å være ambassadør for oss skal være gøy, sosialt og ikke minst engasjerende, og passer derfor for studenter som ønsker frivillig verv med samtidskunst!
___

Vil du være ambassadør for Kunsthall Trondheim? Gå inn og fyll inn skjemaet innen mandag 12. november her!