Kunsthall Trondheim
Tidligere arrangement

Kulturnatt

Foto: Kunsthall Trondheim

Velkommen til Kulturnatt på Kunsthall Trondheim, med spennende aktiviteter og opplevelser for store og små – kuratoromvisning, filmscreening og bursdagsfeiring!

Program
16.00 Kuratoromvisning i Et Nytt Vi
Vi starter kvelden med en spennende omvisning i kunsthallens helt nyåpnede gruppeutstilling! Utstillingen er medkuratert av Laboratory for Aesthetics and Ecology, som er de to danske kuratorene Dea Antonsen og Ida Bencke.

19.00 Filmscreening: Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival
Varighet: 1 time, 30 minutter
På grunn av stor etterspørsel viser vi deretter Fabrizio Terranovas dokumentarfilmen om vår tids kanskje viktigste miljøfilosof, feminist og kulturkritiker Donna Haraway. Filmen vises i samarbeid med The Environmental Humanities initiativ, ledet av Hanna Musiol med støtte fra Det humanistiske fakultet, NTNU.

22.00 – Kulturkvartalet fyller ett år! Inngang fra SELLANRAA
Nå nærmer det seg ett år siden Kunsthall Trondheim, Trondheim folkebibliotek og Litteraturhuset i Trondheim åpnet. Bli med og feire Kulturkvartalets bursdagen med bar og DJ! SELLANRAA står for den gode bar, mens Kunsthallen har ryddet kjelleren for dansefest. Byens fresheste DJ-crew aka Trøbbel på Taket (med Ulrik Antoniussen Halmøy og Aleksander Stella) fører oss gjennom natten med friske rytmer!