Tidligere arrangement

Talks on Works on Books:
Kim Hiorthøy & Fraser Muggeridge
lørdag, 5. mai

Lørdag 5. mai får vi fint-fint besøk av Fraser Muggeridge og Kim Hiorthøy, i forbindelse med gruppeutstillingen Works on Books på Kunsthall Trondheim.

Aslak Gurholt Rønsen og Martin Asbjørnsen, utstillingens kuratorer, vil være til stede.

Kim Hiorthøy har arbeidet som grafisk designer og illustratør siden midten av 1990-tallet. Han er kanskje særlig kjent for sitt samarbeid med Erlend Loe og sine plateomslag for Motorpsycho. Siden 1998 har han vært fast husdesigner for plateselskapet Rune Grammofon og han jobber også tett med labelen Smalltown Supersound. Ved siden arbeidet med design og illustratør har Hiorthøy også en praksis som billedkunstner og har også arbeidet som filmfotograf og musiker. I fjor debuterte han som filmsregissør med filmen “The Rules for Everything”.

Designeren Fraser Muggeridge er direktør ved Fraser Muggeridge studo, et grafisk designstudio basert i Clerkenwell, London. Gjennom et bredt spekter av trykte formater, fra artists’ books til utstillingskataloger, prioriterer studioet heller innhold til kunstnere og skribenter, enn å pålegge en signatur-stil.
Fraser Muggeridge grunnla og underviser ved Typography Summer School, et ukelangt program i typografisk studium i London for nylige utdannede og profesjonelle. Han er besøkende foreleser ved The Department of Typography & Graphic Communication ved University of Reading og ved Camberwell College of Art i London.

Arrangementet vil bli holdt på engelsk.

Les mer om utstillingen