Kunsthall Trondheim

Praksisplass

Er du vår neste praktikant?

Foto: Kunsthall Trondheim

Kunsthall Trondheim tilbyr regelmessig praksisplasser til mottakere av Erasmus stipend!

Kunsthall Trondheim produserer utstillinger og programmer som speiler vårt globaliserte samfunn, problematiserer normative kjønnsroller og seksuell identitet, og fremhever marginaliserte kunstneriske posisjoner og kunstnere som ennå ikke har stilt ut i Trøndelag. I perioden 2020-2025 fokuserer vi på kunnskapsproduksjon gjennom tverrfaglig og kunstnerisk forskning, dialog med vitenskap og teknologi, bærekraft, helse og klima ved å bidra med kunstneriske perspektiver på disse områdene.

Vi tar alltid i mot søknader, og anser det som en viktig del av vårt mandat å støtte neste generasjonen kuratorer og kunst- og kulturarbeidere. Hos oss vil du jobbe tett på alle områdene innen en kunstinstitusjon: i alt fra planlegging av kommende utstillinger, til markedsføring og gjennomføring av kunstfaglige arrangement.

Om du ønsker mer informasjon om prosessen, om hvordan man får et stipend eller om hvilke tider vi er i stand til å ta i mot praktikanter, ikke nøl med å kontakte office@kunsthalltrondheim.no

Vår holdning er å ikke støtte ulønnede praksisplasser. Om du ønsker praksisplass hos oss men ikke er kvalifisert for Erasmus kan du kontakte oss og så kan vi sammen vurdere mulighetene for betalt praksisplass. Sjekk ut om du kvalifiserer for et Erasmus stipend her.

Vi gleder oss til å høre fra deg <3